Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2021 10:22 - Повечето смъртни случаи на Covid са при напълно ваксинирани хора и спешната помощ счупва рекордите във Великобритания
Автор: powersport Категория: Новини   
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Повечето смъртни случаи на Covid са при напълно ваксинирани хора и спешната помощ счупва рекордите във Великобритания

 

По The Daily Expose

Започваме ли да виждаме доказателства за „усилване, зависещо от антитела“ (ADE) поради ваксините Covid-19 във Великобритания? Последните данни за хоспитализации и смъртни случаи, за които се твърди, че се дължат на Covid-19, предполагат това.

ADE може да възникне по различни начини, но най-известният е т. Нар. „Троянски конски път“. Това се случва, когато не неутрализиращите антитела, генерирани от предишна инфекция или ваксинация, не успеят да елиминират патогена при повторно излагане.

Вместо това те действат като шлюз, позволяващ на вируса да влезе и да се репликира в клетки, които обикновено са забранени (обикновено имунни клетки, като макрофаги). Това от своя страна може да доведе до по-нататъшно разпространение на болестта и хиперреактивни имунни отговори, които причиняват по-сериозно заболяване. Д-р Бари Блум от T.H. Чан от Харвард обяснява ADE по следния начин

„Причината за ADE е наличието на антитела срещу вирус, които не го неутрализират. Това позволява на вируса да бъде погълнат от клетки, които имат рецептори за антителата, но не и за вируса. Това е начинът да се въведе вирусът в клетките, които той обикновено не би заразил. " ADE може да възникне и когато неутрализиращи антитела (които се свързват с вируса и го предпазват от причиняване на инфекция) са налични на достатъчно ниски нива, за да не предпазват от инфекция. Вместо това те могат да образуват имунни комплекси с вирусните частици, което от своя страна води до по-лошо заболяване.

През 2016 г. е разработена ваксина срещу вируса на денга, която защитава срещу четирите серотипа на вируса. Надеждата беше, че чрез индуциране на имунни отговори едновременно на четирите серотипа, ваксината може да заобиколи проблемите, свързани с RDW след болест на вируса на денга. Ваксината се прилага на деца във Филипините. Въпреки това, четиринадесет ваксинирани деца умират след срещане на вирус на денга в общността, тъй като те са разработили отговори на антитела, които не са в състояние да неутрализират естествения вирус, циркулиращ в общността.

В предишни клинични изпитвания на кандидат-ваксини за борба с SARS и MERS, проучванията се провалят по време на животинската фаза поради ADE, известен също като патогенен грундиране или цитокинова буря. Фаза 3 клинични изпитвания са предназначени да открият чести или сериозни нежелани реакции преди ваксината да бъде одобрена за употреба, включително ADE. Но тук се крие проблемът, нито една от ваксините Covid-19 не е завършила трета фаза от клиничните изпитвания. Изпитването на фаза 3 на Pfizer ще приключи едва на 6 април 2023 г.

Превод с транслейт

 

Линк https://www.mentealternativa.com/la-mayoria-de-las-muertes-por-covid-son-de-personas-totalmente-vacunadas-y-la-asistencia-a-urgencias-esta-batiendo-records/




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: powersport
Категория: Спорт
Прочетен: 126452
Постинги: 106
Коментари: 20
Гласове: 223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930