Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2021 09:38 - Д-р Робърт Малоун, изобретателят на иРНК ваксини, забранен и цензуриран от YouTube и LinkedIn, след като говори за риска от „експериментални ваксини“
Автор: powersport Категория: Новини   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Д-р Робърт Малоун, изобретателят на иРНК ваксини, забранен и цензуриран от YouTube и LinkedIn, след като говори за риска от „експериментални ваксини“

Д-р Робърт Малоун е изобретател на иРНК ваксини (и ДНК ваксини), използвани във ваксини срещу коронавирус, произведени от фармацевтични компании като Pfizer и Moderna. Д-р Малоун изобретява иРНК ваксини, докато е бил в института Salk през 1987 и 1988 г.

По време на престоя си в Института, д-р Малоун е пионер в in vitro трансфекцията на РНК, а също и in vivo трансфекцията на РНК (при жабни ембриони, както и при мишки). Така че, ако има един-единствен най-квалифициран експерт по иРНК, който да говори за ваксината covid-19, това е д-р Малоун.

Сега д-р Малоун каза, че е бил забранен и цензуриран от YouTube и LinkedIn за споделяне на опасенията си относно ваксините в подкаст.

Миналата сряда д-р Малоун заяви, че YouTube е изтрил видеоклип с него, след като говори за свързаните рискове от ваксините Covid-19. По време на телевизионното си участие д-р Малоун заяви, че не обезсърчава използването на ваксината, но предоставя на хората възможно най-честна информация за рисковете им.

[Един] от моите притеснения е, че правителството не е прозрачно с нас относно това какви са тези рискове . И така, аз съм на мнение, че хората имат право да решат дали да приемат ваксина или не, особено след като това са експериментални ваксини “ , каза д-р Малоун, като посочи факта, че ваксините не са официално одобрени, а вместо това администрирани съгласно Разрешение за спешна употреба.

Д-р Малоун добави: „Това е основно право, свързано с етиката на клиничните изследвания“, каза той. „И така, притеснението ми е, че знам, че има рискове. Но ние нямаме достъп до данните и данните не са били взети достатъчно стриктно, за да можем да оценим точно тези рискове - и следователно ... ние наистина нямаме информацията, която ни е необходима, за да вземем разумно решение. ”

Д-р Малоун също така отбеляза, че няма важен анализ на съотношението риск-полза, който да се прилага за ваксините. По-нататък д-р Малоун обяснява: „ Това е едно от другите ми възражения, че говорим за тези думи анализ на риска и ползата небрежно, сякаш това е много дълбока наука. Не е. Обикновено на този етап CDC би извършил тези анализи на съотношението риск-полза и те ще бъдат базирани на база данни и наука. Те не са в момента . ”

Това не е всичко. По-рано днес д-р Малоун заяви в публикация в Twitter, че е бил блокиран от LinkedIn и акаунтът му е бил затворен.

„Да, блокиран съм от Linked In и акаунтът ми е затворен. #censorship по времето на COVID. Трябваше да изпратя копия от шофьорската си книжка и Linked In сега ще вземе решение за повторно активиране на акаунта ми. “

https://techstartups.com/2021/06/29/dr-robert-malone-inventor-mrna-vaccines-banned-censored-youtube-linkedin-speaks-risk-experimental-vaccines/




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: powersport
Категория: Спорт
Прочетен: 126456
Постинги: 106
Коментари: 20
Гласове: 223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930