Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2022 08:42 - Ендоекология на здравето- пълно издание
Автор: powersport Категория: Спорт   
Прочетен: 914 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Всяка стъпка, която правим, произвежда нещо в този свят"

 

   Човекът е частица от природата и когато нейните закони се нарушават, това води до болести. Човекът, следвайки пътя на най-малкото съпротивление, изкуствено си създава лоши навици, нарушава всички физиологични процеси, протичащи в организма. Теорията за "помийна яма" (подкиселяването на организма), обяснява по най-добрия начин причината за болестите, чието естество нямат значение. Как да бъдем здрави. Това е обяснено в тази книга.

   В книгата ще разгледаме Система за подобряване на здравето на професор И. П. Неумывакин, информацията за нашите приятели – микробите на Олга Лебедева к. м. н. , гастроентеролог, с която и ще започнем тази книга, защото за да разберем процесите, които ни правят здрави или ни  разболяват, трябва по-отблизо да се запознаем с нашата микрофлора, без която съществуването на човечеството е просто невъзможно.  Колкото повече се потапяте във тази информация, ще разберете, че вашето здраве зависи САМО и ЕДИНСТВЕНО от ВАС. Обещавам, че ще бъде интересно!

               Кой е Неумивакин?        

Иван Павлович Неумивакин (7 юли 1928 г., Киргизска АССР, СССР - 22 април 2018 г., Русия) е съветски и руски лекар, който се занимава с космическа и алтернативна медицина. Доктор по медицина (1983 г.), заслужил изобретател на РСФСР (1979 г.), носител на Държавната награда на Латвийската ССР (1982 г.). Автор на много научни трудове и популярни книги за лечението и възстановяването на човешкото здраве, той същевременно е последовател на различни ненаучни идеи, привърженик на т.нар. езотерично псевдонаучно направление, наречено ениология (биоенергоинформатика). Той е активен член и професор на Руската асоциация по традиционна медицина и член на Руската академия на естествените науки. По време на съветската епоха е дългогодишен служител на Института за медицински и биологични проблеми.

Няма да ни стигне страницата, за да опишем всичките му заслуги и можете да прочетете за него във Уикипедията. Човек, който е завършил медицински университет и работил хирург, който целият си живот се е занимавал с медицина, отрича и се дистанцира от лекарската помощ и хапчетата, освен застрашаващи живота случаи, казва, че здравето е във ръцете на хората и само от тях самите зависи, дали ще бъдат здрави. Обичан от стотици хиляди хора, които са открили здравето благодарение на неговите оздравителни правила и постулати. Ето някои от коментарите:

Иля Илич - На хора като Неумивакин трябва да се постави паметник.Благодарение на него, много хора са удължили живота си. Слава на великия професор!!! Аз самият използвам неговите методи от четири години и се чувствам добре. Вечна му памет!!!!

Людмила Шаронова - Точно така:- лекарите нямат право да препоръчват приемането на водороден пероксид, въпреки че знаят за ползите от него. Пиех разтвор на водороден пероксид в продължение на много години, редувайки месеци, чувствах се добре, а сега не съм ваксинирана и продължавам превенцията си, запазвайки имунитета си. Ниска почит към един светъл човек, професор Неумивакин и щастлив спомен за него.

Юлия Титова - Пия водороден пероксид, благодаря! Това, което лекарите не можеха да помогнат в продължение на години, пероксидът помогна за 6 месеца, много болки и рани бяха премахнати с пероксид и сода за хляб. Много благодаря на професор Неумивакин!

Още отзиви ще напишем в края на книгата. Прочетете ги.

 

 

Съдържание:

1.      Ние и микробите .....................................................................................................стр.1

 

2.      Оздравителната система на И. П. Неумивакин ....................................................стр. 19

 

3.      Биологични Закони .................................................................................................стр. 48

 

линк за сваляне:

https://dox.abv.bg/download?id=edf3ad5e03# - Линк за сваляне





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: powersport
Категория: Спорт
Прочетен: 126208
Постинги: 106
Коментари: 20
Гласове: 223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930