Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2021 15:39 - Как (и защо) Израел промени какво означава „напълно ваксиниран“
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 956 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.09.2021 15:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как (и защо) Израел промени какво означава „напълно ваксиниран“

Дефиницията на Newspeak отваря вратата за по -авторитарен контрол, огромни големи печалби от фармацевтични продукти ... и потенциално най -лошата измама от цялата „пандемия“

Кит Найтли

image

Израел е начело на усилията за ваксинация още от ноември 2020 г. , когато подписаха споразумения с Pfizer за провеждане на това, което по същество беше медицински експерименти върху цивилното им население.

Те бяха първата страна, внедрила ваксината Pfizer. Те бяха първата страна, която изпробва системата на медицинска сегрегация ( откакто е изоставена ) „Зелени карти“. И сега те са първата страна, която промени условията на договора „ваксинирайте се и си върнете свободата“ .

Това е вярно. Точно както „три седмици за изравняване на кривата“ се превърнаха в около 18 месеца (и броене), така и „двойно удряне“ сега се развива в „тройно удряне“.

Да цитирам д -р Салман Зарка, израелския „цар на коронавирус“:

Актуализираме какво означава да бъдеш ваксиниран “

И така, ето го. В Израел официално тези, на които са инжектирани две дози т. Нар. Ваксина на Pfizer, вече не се считат за ваксинирани .

Какво означава това?

Е, на първо място, това означава, че всички тези „ваксинирани“ хора могат да целунат сбогуваните си наскоро придобити свободи, освен ако не желаят да получат поне още един бустер.

Според Wall Street Journal [статия на заплата]:

Притежателите на израелски паспорти за ваксина трябва да получат трета доза от ваксината Pfizer-BioNTech в рамките на шест месеца след втората им доза или да загубят така наречения зелен пропуск, който им позволява повече свобода.

Трябва също така да се отбележи, че третият бустер не се счита за последен . Израелското министерство на здравеопазването „не е изключило по -нататъшни бустери в бъдеще“ и третият изстрел ще удължи статута на „ваксиниран“ само за шест месеца , а не за постоянно.

Така че по същество е създаден прецедентът, че вашите свободи са на държавата, която трябва да отнемете по прищявка. И ако се съобразявате, те просто ще използват вашето спазване като извинение, за да вземат още по -големи свободи (каламбур е много предназначен).

Израел е чинията на Петри за това от самото начало. Ако работи там, очаквайте „изискването за бустер изстрел“ да бъде въведено в други страни по света доста бързо.

На всички хора, които са взели ваксината и сега осъзнават, че може да са направили нещо глупаво. Съжаляваме, но ние се опитахме да ви предупредим, че това ще се случи.

От финансова гледна точка това е поредната полза в златната година за Pfizer, който сега може да изпрати още повече дози от своята експериментална и ненужна генна терапия на хора, които са буквално задължени да я използват. Ако не искате да вземете удара, просто вземете някои от новите магически хапчета против Covid на Pfizer .

Така че не се притеснявайте за смъртта на свободата и демокрацията в името на почти напълно безобидна болест. Поне акционерите на Pfizer могат да си позволят този втори частен остров и златни костюми за своите комплекти човешки шах.

Предсказуемото завземане на свободи и очевидните финансови мотиви зад него обаче дори не са най -лошата част.

Потенциално далеч по -циничната част идва по -късно. След около три месеца, когато настъпи грипният сезон и възрастните и немощните хора започнат да умират, както всяка зима.

Това няма да се нарича „грипен сезон“, разбира се. Всичко ще бъде класифицирано като „Covid“. В комбинация с тази нова дефиниция на „ваксиниран“, „четвъртата вълна“ или „сигма вариант“ (или както и да го наричат) сега може да се използва за създаване на изцяло нова манипулирана статистика.

Помислете: Всеки израелски гражданин, който се разболее и/или умре, след като е бил намушкан двойно, но не е тройно, ще бъде официално означен като „не напълно ваксиниран“ .

Следователно те биха могли да твърдят, че Covid засяга предимно „неваксинирани хора“, дори ако мнозинството от хората, които се разболяват, са имали две дози коктейл от мРНК на Pfizers.

Точно както те използваха езикови трикове, за да превърнат „смъртта от всякакви причини“ в „смъртни случаи от Covid“ и „безсимптомни положителни тестове“ в „случаи на Covid“, те сега създадоха вратичка, за да превърнат „ваксинираните хора“, които се разболеят, в „неваксинирани“ хора ”.

Още по -лошото е, че през следващата зима е възможно хората, които са били „ваксинирани“, да умрат с още по -високи темпове от нормалното.

Ако теорията, че ваксините с тРНК могат да причинят усилване, зависимо от антитела (ADE), се окаже вярна, много хора могат да бъдат убити от вируси тази зима в пряк резултат от „ваксинирането“ ... и след това да бъдат използвани като доказателство за подпомагане на идеята за „ефективност на ваксината“.

След двайсет месеца на очевидни научни злоупотреби , манипулиране на данни , статистическа нечестност и цялостно обръщане на езика ... може да сме на път да видим най-лошата лъжа от всички.

Разбира се, всичко това е предположение на този етап. Но за всеки, който мисли „никога не биха направили това“, напомням, че човекът се смяташе за смъртта на Ковид, след като се застреля в главата . Буквално няма толкова ниска летва, че силите, които биха могли да бъдат, не биха могли да бъдат ограничени под нея.

Дори времето да докаже, че теорията ми е погрешна, солидната, призната реалност на системата за бустер изстрел е достатъчно лоша. Свобода завинаги под висящия Дамоклев меч и още едно нападение срещу езика като част от дългогодишна кампания за ограбване на самите думи.

И макар всичко това да изглежда невероятно цинично, ако не сте станали невероятно цинични през последните две години, значи не сте обърнали внимание.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745775
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031