Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2021 15:28 - Как може да си помогнем и да се предпазим от инфектирани хора или при настоящата пандемия?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 3233 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 29.08.2021 15:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Правете сутрин гимнастика или раздвижване,  или само разходка боси около 3-5 минути по тревна площ, под която няма строителни материали или по пясъка на плажа.

            Така ще помогнете на трилионите клетки и органите в организма си да синхронизират дейността си и да влязат в нормално действие и функция. Това се дължи на вълната на Шуман (7,83 Hz). https://mastino.blog.bg/novini/2019/01/25/zashto-bylgarite-ne-znaiat-ne-podozirat-i-ne-se-polzvat-ot-n.1643548 - Защо българите не знаят, не подозират и не се ползват от невероятните възможности на природата в лицето на Вълната на Шуман? Това е честотата на сърдечния ритъм и алфа ритмите на мозъка ни. За съжаление, това почти не се използва и практикува от медицинска гледна точка.

            Пийте сутрин по една чаша сребърна вода (заредена с апаратче) или от източника на сребърна минерална вода в гр. Добринище, община Банско (около 100 мл дневно, поради високото съдържание и на сяра  в нея).

            Изстискайте един лимон и го изпийте след закуската сутрин.

 

Относно сградата или къщата, където живеете, работите или посещавате:

-         Инсталирайте си една закрита (скрита) ултравиолетова лампа с електромотор за пречистване въздуха – най-добре в коридора и така ще проветрявате всички стаи, където живеете;

-         Достатъчно е заразен с Ковид-19 човек да вдиша 3-5 пъти в едно помещение и то ще е заразено за следващите 3-4 часа, ако не се проветрява.

-         Ако живеете в жилищна кооперация или блок задължително поставете закрита (скрита) ултравиолетова лампа с електромотор за пречистване въздуха в асансьора,  защото той трудно се проветрява, а не знаете кой е заразоносител или не;

Тази закрита (скрита) ултравиолетова лампа с електромотор за пречистване въздуха е много по-практична, отколкото каквито и да са дезинфектанти и др. химически препарати срещу неизвестния причинител на настоящата пандемия.

            Горното се отнася, както за жилища, училища, детски и др. помещения, административни сгради, здравни и други заведения, включително хотели, ресторанти, дневни и нощни заведения.

            В 20 болници на България бяха доставени роботи за почистване от инфекциозни агенти, на стойност около 50 000 € единият. След почистване на заразеното помещение, след преминаване на един заразоносител, то пак се инфектира. Тук не коментираме, че този скъп робот не може да убива скритите в кухини и закритите места инфекциозни агенти. За същите тези пари можеха да се оборудват около 200-250 зали, болнични стаи или коридори с предлаганите от нас закрити ултравиолетови лампи, чийто ефект е постоянен и не уврежда здравето на пациентите и посетителите на каквито и да са помещения. Повече информация на тази тема - https://mastino.blog.bg/novini/2020/10/05/shte-doide-li-kraiat-na-vytre-bolnichnite-infekcii-v-bylgari.1730069

           

            Може ли да се осъществява постоянен дневен 24 часов контрол върху температурата на всеки колега, ученик, който и да член на определен колектив? – отговорът е Да!

            Български екип разработи много по-ефективен начин за температурен мониторинг от различните електронни уреди за тестване и то не за моментно еднократно сканиране, а за постоянно през целия ден, независимо дали си в закрито или открито помещение. На ръката или на друго място по тялото Ви се поставя точка от специален напълно безвреден и тестван препарат (съвместно българска и американска разработка), въз основа на цвета на която се определя дали имате температура или не, и колко е тя. Това е полезен метод за проследяване на температурата на ученици, деца в детските градини или ясли, служителите в закрити или други помещения и др. При вдигане на телесната Ви температура, учителят или колегите Ви помолват да напуснете помещението и да си направите консултация с лекар.

            Така посетителите на административни и др. учреждения, хотели, ресторанти, МОЛ-ове, училища и др. места ще бъдат частично гарантирани, че не сте активен заразоносител.

            Цената на тази услуга за седмица е по-ниска от стойността на една баничка за ден!!!

            Тези, изброени от нас практични методи и начини са много по-ефективни от „маскирането”, дистанцията и дезинфекцията, които са временни за в момента на почистването мерки и в следващия момент като мине един заразоносител и ефекта от тях е нула!!!




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. doktora757 - Как да се предпазим от зомбирани ...
30.08.2021 23:54
Как да се предпазим от зомбирани хора обаче е въпроса! Спрете да гледате телевизия като начало!.........
цитирай
2. mastino - До doktora757
30.08.2021 23:59
Напълно сте прав, както и спете по-далеч от GSM-ма си, за да не Ви се случи случка ...
цитирай
3. kolevdobri - И радио.
16.09.2021 16:01
doktora757 написа:
Как да се предпазим от зомбирани хора обаче е въпроса! Спрете да гледате телевизия като начало!.........

Баси и случката. Моите служители са пуснали някакво тъпо радио "Енерджи", ако не се лъжа. Засякох - 12 минути реклама без спиране. Ужас. Служителите твърдят, че не обръщат внимание на рекламата, но те не знаят какво правят. По-умните от тях са направили така, че хората да си мислят, че могат да игнорират този информационен поток. НЕ, НЕ МОГАТ. КОЛКОТО И ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ - РЕКЛАМАТА Е ВЛЯЗЛА В КРАТУНИТЕ ИМ. Затова - без ТВ и радио.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 351860
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031