Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2021 10:40 - Не или Да се ваксинираме!
Автор: powersport Категория: Новини   
Прочетен: 2154 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 06.07.2021 19:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Не или Да се ваксинираме!

 -1 продължение е добавено!
- 2 продължение е добавено!

Аз съм обикновен човек, който иска да се информира за ситуацията, която тече в момента.

Отивам в пункта за ваксиниране да си поставя ваксина. Питат ме дали имам алергични реакции и хронични заболявания, мерят ми пулса, сатурацията и казват - да, ваксинирай се, но първо подпиши информирано съгласие. Него, бланката, може да го свалите тук и да се запознаете https://coronavirus.bg/bg/744.

във пункта не ти казват абсолютно нищо относно това, което пише в бланката:

 

Заявявам че:

  1. съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19 …………………………… (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродут

Като нормален човек, който не е загубил разсъдъка си, прочитайки горното, казвам, че не съм запознат с ползите и рисковете, усложненията, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени препарати, нежеланите реакции! Само при прочитането на този текст ми прави впечатление, че всичко това може да ми се случи при инжектирането на този, внимание сега, БИОПРОДУКТ.

Хвана ме страх и за свое успокоение, влязох на сайта на МЗ и изтеглих листовката на ваксината Пфайзер, дата 3 юни 2021г и е последна, с нови допълнения. Ето линка https://coronavirus.bg/bg/vaccinations/publications/20

Чета още в самото начало:

„Този лекарствен продукт подлежи на допълнително наблюдение.“ – това, че пише „лекарствен продукт“ и "на"допълнително наблюдение"от самата фирма производител, ме притесни, като здравомислещ човек, без психически отклонения, който е ходил в нормално училище и още може да мисли.

Продължавам да чета:

„Това ще позволи бързото установяване на нова информация относно безопасността.“ – поправете ме, ако греша, но това означава, че още няма достатъчно събрани дани, относно безопастността на биопродукта и ние, хората, които ще се съгласим на тази ваксинация, ще станем първопроходци и изпитатели.

Продължавам да чета, но чувствам, че не искам вече да ме инжектират с този експериментален биопродукт. Викам си, прочети още, все пак това е лекарствен препарат и ще е от полза...та, продължавам:

1. ИМЕ НА ЛЕКАРСТВЕНИЯ ПРОДУКТ

Comirnaty концентрат за инжекционна дисперсия

иРНК ваксина срещу COVID-19 (нуклеозидно модифицирана)

COVID-19 mRNA Vaccine (nucleoside modified)

...направи ми впечатление словосъчетанието „нуклеозидно модифицирана“ и реших да потърся информация в интернет пространството, защото това словосъчетание не го разбирам.

Ето линк: https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Nucleoside-modified_messenger_RNA&prev=search&pto=aue

Какво ми направи впечатление:

Тази информационна РНК ни я вкарват в организма. Тя носи инструкции към нашите клетки, посредством които те ще произвеждат този вирусен белтък и след това, когато той се е синтезирал, този вирусен белтък, нашата имунна система ще ги идентифецира, като вируси и ще почне да произвежда антитела. Това значи, че щом има антитела, има и вирус в организма, това е нормален процес, нали.

Четем от листовката: „1 доза (0,3 ml) съдържа 30 микрограма иРНК ваксина срещу COVID-19 (включена в липидни наночастици).“ – да, всичко е така.

И още: „Едноверижна, 5’-кепирана информационна РНК (иРНК), произведена с използване на безклетъчна in vitro транскрипция от съответните ДНК-матрици, кодиращи вирусния S (spike)-протеин на SARS-CoV-2.“ – обърнете внимание на това „кодиращи вирусния S (spike)-протеин на SARS-CoV-2.“  - щом кодира вирусният белтък, значи няма да ни лъжат я, значи иРНК съдържа инструкции, които ще прочетат нашите клетки и ще произведат този вирус или вирусен белтък, едно и също е.

Обаче четем от листовката следното нещо, което се разминава с тази информация:

„Тъй като Comirnaty не съдържа вируса, за да създаде имунитет, тя не може да причини

заболяване от COVID-19.“ – този абзац беше премахнат от листовката от 23.12.2020 г. И в новата листовка го няма! Което автоматически води до заключението, което и вие си го мислите!

Последното за сега:

„Този лекарствен продукт е разрешен за употреба по т. нар. схема „разрешаване под условие“.Това означава, че за този лекарствен продукт се очакват допълнителни данни. Европейската агенция по лекарствата ще извършва преглед на новата информация за този лекарствен продукт поне веднъж годишно и тази КХП съответно ще се актуализира“

-          следва- най-интересното, следете -
1 продължение

Пише в листовката: „1 доза (0,3 ml) съдържа 30 микрограма иРНК ваксина срещу COVID-19 (включена в липидни наночастици).“ – за сведение, тя съдържа толкова заразени частици, че количеството им надминава количеството на човешките клетки няколко пъти. Този вирусен белтък при инжектиране, може да влезе във всяка клетка от вашето тяло. Но да продължим с листовката, защото тя е официален документ.

4.3 Противопоказания

Свръхчувствителност към активното вещество или към някое от помощните вещества, изброени в точка 6.1.

6.1 Списък на помощните вещества

((4-хидроксибутил)азанедиил)бис(хексан-6,1-диил)бис(2-хексилдеканоат) (ALC-0315)

2-[(полиетиленгликол)-2000]-N,N-дитетрадецилацетамид (ALC-0159)

1,2-дистеароил-sn-глицеро-3-фосфохолин (DSPC)

Холестерол

Калиев хлорид

Калиев дихидрогенфосфат

Натриев хлорид

Динатриев фосфат дихидрат

Захароза

Вода за инжекции

Някой да е проверявал за алергии към тези вещества? А би трябвало, защото някои помнят, че едно време се драскаше ръката и са се нанасяли веществата, които ще ви бият. Ако почервенее, значи, че имате алергия. Ние го повним още, които сме родени през комунизма.

Продължаваме по листовката:

4.4 Специални предупреждения и предпазни мерки при употреба

 

Проследимост

 

За да се подобри проследимостта на биологичните лекарствени продукти, името и партидният номер на приложения продукт трябва ясно да се записват.

Тук ще кажа, че в листовката за информирано съгласие има линк, където хората, които имат някакви странни симптоми от ваксинациятя, трябва да съобщат! Но не си правете този труд, защото линка не работи, няма такава страница!

Продължаваме по листовката:

Няма да описвам тази точка 4.4 Специални предупреждения и предпазни мерки при употреба, защото нещата са доста и все не са хубави, но ще ви напиша за:

„4.5 Взаимодействие с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействие

 

Не са провеждани проучвания за взаимодействията.

Съпътстващото приложение на Comirnaty с други ваксини не е проучено.“

Погледнете и кажете сега, че това, което ви говорят от медиите е вярно, че всичко е проверено и е безопасно и че може даже да смесвате различни видове ваксини! Оставям коментара да си го направие вие.

„4.6 Фертилитет, бременност и кърмене

Бременност

Има ограничен опит от употребата на Comirnaty при бременни жени. Проучванията при животни не показват преки или непреки вредни ефекти, свързани с бременността, ембрионалното/феталното развитие, раждането или постнаталното развитие (вж. точка 5.3). Приложение на Comirnaty по време на бременност трябва да се обсъжда, само когато потенциалните ползи надвишават всякакви потенциални рискове за майката и фетуса.“

При хора не са правили изследвания, защото вие ще сте опитните мишки!

Кърмене

Не е известно дали Comirnaty се екскретира в кърмата.

Фертилитет

Проучваният при животни не показват преки или непреки ефекти, свързани с репродуктивна токсичност (вж. точка 5.3).“

-          следва-

информация от добър лекар и човек https://7dnibulgaria.bg/archives/144086?fbclid=IwAR2lIJxihsfJFeNgwvIslEut5p_j8watEGyQ3QBgosqrcUeTh66ViOK6CYc

-          2 продължение

Да видим сега, какво представлява тази

 РНК-ваксина - RNA vaccine

До декември 2020 г. никоя иРНК ваксина, лекарство или технологична платформа никога не е била одобрена за употреба при хора, а до 2020 г. иРНК се разглежда само като теоретичен или експериментален кандидат за употреба при хора.

На 2 декември 2020 г., седем дни след осемседмичен пробен период, Агенцията за регулиране на лекарствата и здравните продукти на Обединеното кралство (MHRA) стана първият регулатор на лекарства в историята, който одобри mRNA ваксина, като предостави „спешно разрешение“ за BioNTech COVID-19 ваксина / Pfizer за „широко използване“; [15] [16] заявява, че „ползата надвишава всеки риск“ [17] [18].

Сега следва интересното:

РНК ваксините не засягат ДНК вътре в клетката - синтетичен фрагмент от иРНК е копие на специфична част от вирусна РНК, която съдържа инструкции за създаване на вирусен антиген (протеинов спайк, в случая на основната иРНК на коронавирус, ваксина); това погрешно схващане е опровергано от теорията на конспирацията за РНК ваксини, тъй като ваксините за COVID-19 иРНК стават публични. Това пише във  https://ru.vvikipedla.com/wiki/RNA_vaccine , но по-долу веднага : РНК трябва да се разгради в клетките след производството на чужд протеин, тъй като специфичният състав (включително точния състав на липидното покритие за доставяне на лекарство в наночастици) е поверителен за производителите на кандидат-РНК ваксини, такива подробности и време тепърва ще се потвърждават. [31]

Виждате, че нашите лекари и чужди такива, най-нагло ни лъжат!

Ефективност Към декември 2020 г. няма рецензирани резултати за ефикасност за потенциални иРНК ваксини. [33] и по-специално техните Т-клетъчни отговори, продължителността на антителата, които произвеждат (изследователите наблюдават в ранните етапи на тестване на иРНК ваксини признаци на дългосрочно задържане на антитела срещу някои патогени, като цитомегаловирус, но отслабване на имунитета срещу други , включително грип), [8] и дали иРНК ваксините могат да осигурят „блокиращ предаването имунитет“ (т.е., след като бъде ваксинирано, човек не може да зарази други). [8] – Тук вече ви писах горе, как са премахнали от листовката следният текст:

„Тъй като Comirnaty не съдържа вируса, за да създаде имунитет, тя не може да причини

заболяване от COVID-19.“

Линк към листовката от 23.12.2020 https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjOpLX3p8vxAhVK_7sIHZaYDrAQFjAAegQIAxAD&url=https%3A%2F%2Fwww.mh.government.bg%2Fmedia%2Ffiler_public%2F2020%2F12%2F23%2Fcomirnaty_listovka.pdf&usg=AOvVaw0V6MKuANt9ne2oKU_4RVCw

Знаете, че от 5-6 месеца се появиха дани, че в болниците влизат предимно ваксинираните, а сега има данни, че във болниците 90% в ковид отделенията, са хора с една или две дози ваксина! Това стана извесно още преди настъпването на „индийския щам“. Оказа се, че наистина е така, но процента е завишен, така в Англия по официални дани са 60% от хората в ковид отделенията са ваксинирани с една или две дози. Но това ни съобщават официалните източници, по не официални данни, хората може да са повече. В България също го признаха! Това е доказан факт и в Израел!

Ситуацията излиза извън контрол и хората започнаха да виждат какво става наистина, че се разболяват и умират основно ваксинирани! За да прикрият това, а това разкритие стана благодарение на не състояла се кампания за ваксиниране във всички страни, каквото и друго да твърдят, това не е вярно! Сега измислиха и индийския щам, който така лесно заразявал и ваксинирани, та за това сме в такава ситуация!

Хора, не се ваксинирайте, така няма да се заразите и няма да умрете, а хубавото е, че плановете им ще се разпаднат! Не вярвайте на медиите, защото във всичките страни е същата ситуация, каквато е и в България – хората не се ваксинират, нищо, че чувате от медиите обратното!

-         Следва-

да, ако някой каже, че ваксинацията е дело лично на всеки, тогава ще му отговоря така:
Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата. Но те всичките и отговаряли:– Капанът за мишки е твой проблем, а не наш! - отвърнала овцата.Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера. Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заколили овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И, накрая, заколили кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението. И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си и мислела за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - Безплатно е сиренцето в капана на ...
05.07.2021 13:12
Безплатно е сиренцето в капана на мишките.
Безплатна е ваксината за опитните мишки, които мислят с телевизора, а не с главата си.
Не нарушавам Божественото право
на избор.
Казвам мнение.
:)))
цитирай
2. barin - Здравейте. Всеки сам преценява ...
05.07.2021 15:29
Здравейте. Всеки сам преценява дали да се ваксинира. Ако реши да-посъветваха ме да е през октомври или ноември. Ако не-само трябва да следи дали няма да ни задължат. За чужбина ще искат актуален тест или ваксина. Не е ясно ваксините дали хващат разновидностите, като Индийския вариант.
Поздрави!
цитирай
3. dobrodan - Ами личните ми наблюдения показват точно обратното, например.
05.07.2021 16:56
В последните седмици лекари, вирусолози и други здравни експерти от цял свят предупреждават за Делта варианта на коронавируса, произхождащ от Индия. Още по-голямо притеснение буди и неговият нов вариант Делта+, който се оказва по-устойчив срещу приетите методи за лечение на пациентите.
За варианта Делта+ за първи път беше съобщено в бюлетина на британските здравни служби на 11 юни 2021 г. Тази мутация, всъщност е подвид на Делта (B.1.617.2) варианта, известен още и като „индийски“ вариант, открит за първи път в края на 2020 г. в Индия.
И какво от това?
Като всички хора имаме близки, познати, приятели, колеги и така.
Не познавам нито един починал ваксиниран. За сметка на това мога да изброя поне шест души неваксинирани, които миналата и тази година починаха с Ковид симптоми и които познавам отблизо.
Измежду тях има и лекар.......
За качествата на ваксините съвсем отделно може да се коментира. Векторните не се получиха добри и не мога да кажа защо.
РНК-ваксините дават доказано висок резултат, Пфайзър си поставиха децата веднага щом беше възможно. Страничен ефект - леко разстройство. Нива на антитела - 80 пъти над моите.......
Всеки сам си решава. Между отровата и лекарството разликата е в дозата. Единствено лекарски препоръки ме спряха от ваксиниране, въпреки че го преболедувах, да кажем, средно тежко. Има риск от реакция на имунната система спрямо новопроизведените антитела, така ми казаха.
Не е доказана връзката между ваксината и новозаболелите, няма и как да бъде доказана :). Двата процеса съвпадат по време, това е всичко.
цитирай
4. powersport - делта варианта е споменат на 23. 11. ...
05.07.2021 17:07
делта варианта е споменат на 23.11.2020 г от жена от БАН в медиите - имам сриншот, мога да го предоставя! А първият заразен с индийския щам в България е от април месец още! Информацията ви е грешна! Като слушате медиите по телевизора, разбира се, че така ще приказвате! Просто нямате свой мозък да търсите информация и приемате всичко наготово, а това е грешка!
В статията си, цитирах официален документ, който върви с ваксината! Няма медии, няма лекари, няма политици! Листовка от производителя! Дали съвпада с медиите и това, което те пишат, нека всеки сам прецени!
цитирай
5. powersport - Ще си позволя да добавя, . При мен ...
05.07.2021 17:55
dobrodan написа:
Ще си позволя да добавя, .
При мен няма демокрация! Ваксинираните хора, са загубена кауза! Коментарите за ваксинация ще ги трия!
цитирай
6. radostinalassa - Вече почти всички са срещали вируса
06.07.2021 17:34
Ваксината е излишна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: powersport
Категория: Спорт
Прочетен: 126329
Постинги: 106
Коментари: 20
Гласове: 223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930