Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2021 21:42 - ВАКСИНИТЕ СА ОРЪЖИЕ С МАСОВО УВРЕЖДАНЕ Грипът не е толкова лош, колкото ваксината му Сега хазарокрацията върти епидемична криза едновременно с икономическата и
Автор: powersport Категория: Новини   
Прочетен: 2881 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.07.2021 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

-

https://www.transfernow.net/dl/20210701d8SkU23B
файл във word с картинки

ВАКСИНИТЕ СА ОРЪЖИЕ С МАСОВО УВРЕЖДАНЕ

Грипът не е толкова лош, колкото ваксината му

Сега хазарокрацията върти епидемична криза едновременно с икономическата и разпалването на световна война. Епидемия, биологична атака се извършва в синхрон с икономическата и военната Световна здравна организация Превод от книга 2010 г

Наскоро бяха открити важни меморандуми на Световната здравна организация (СЗО) от 1972 г., които обясняват много, тоест „обясняват как да превърнем ваксината в убиец“. „Тези ключови меморандуми, разкрити от американския изследовател Патрик Джордан, показват, че СЗО умишлено създава ваксина убиец. Патрик Джордан изложи разгръщащия се план за убиване на огромен брой хора чрез разработването на вируси и ваксини. Той заяви, че има ваксини, които изключват човешкия имунитет (http://www.fightbackh1n1.com/2009/08/who-memos-1972-explains-how-to-turn.html).

Меморандумите на СЗО се наричат ​​1972 WHO Bulletin 47, No. 2 Memordanda # 1 и # 2 Вирус-асоциирана имунопатология. Изследванията на Патрик Джордан разкриват система за три ваксинации, разработена от Хазарократ. „Проучванията върху животни очертават технически способността да се създават биологични оръжия под формата на ваксини.“

Това е смъртоносна тройна ваксинална схема за глобален геноцид.

Първатаинжекция изключва белите кръвни клетки (имунната система). Тотално унищожава човешката имунна система, тоест създава имунодефицит (всъщност СПИН).

С втората инжекция тялото се зарежда със смъртоносен вирус, тоест втората инжекция въвежда вирусите. По време на тази фаза вирусите се пренасят през тялото, но субектът не се чувства болен, тъй като имунната система не се бори с тях.

Третата инжекция отново включва имунната система. Тя засилва имунната система, за да създаде експлозивен ход на болестта. Стартирането на имунната система провокира мощна атака срещу вируси, която убива човек. Този ефект е известен като цитокинова буря, когато имунната система е толкова смазана, че изпраща твърде много антитела към заразените области. По този начин тялото се самоубива.

-следва продължение-

 

 

 

Според експерти това е критично доказателство за дългогодишните геноцидни тенденции на Световната здравна организация (по-точно здравната убиваща организация), която трябва да носи отговорност за тази дейност. Тези меморандуми са доказателство за отдавна планираното убийство на хора чрез отслабване на имунната им система. " (http://www.fightbackh1n1.com/2009/08/who-memos-1972-explains-how-to-turn.html).

Като част от този план, истерията се задейства през 2009 г. с пандемия от свински грип A / H1N1.

Един от основните производители на ваксини срещу свински грип е Baxter International (САЩ). Тя също е член на консултативния комитет на СЗО по политиката за ваксинация, заедно с други компании Novartis, GSK и Sanofi Pasteur.

Компанията Baxter International (САЩ) се прочу с факта, че „чрез недоглеждане“ изпрати вируса на птичия грип до европейските лаборатории, който след това се смеси със сезонния грипен вирус, образувайки много по-опасна смес.

Дейвид Айк пише в статията си „Грипът не е толкова страшен, колкото неговата ваксина“, „Бакстър днес е един от основните доставчици на ваксина срещу свински грип, която правителствата по света налагат на обществеността без най-малкото ниво на безопасност. Ваксината с пълна скорост преодоля бариерите пред санитарните инспекции, които в най-добрия случай бяха ограничени до тестове с продължителност по-малка от една седмица.

The London Times съобщава: „Според Европейската агенция по лекарствата. Клиничните тестове ще продължат едновременно с началото на общата масова ваксинация на населението. "

Според Хайк всъщност няма нужда от „тестове“, освен може би за успокояване на общественото мнение. Организаторите на ваксинацията са добре запознати както със състава на ваксината, така и с нейния ефект. Освен това, със специален документ, фармацевтичните компании бяха предварително декларирани, че не подлежат на юрисдикция в случаи на смърт или непоправими вреди на здравето на ваксинираните.

Ръководителите на Baxter International заявиха, че ще доставят ваксина срещу свински грип по целия свят. Печалбата е фантастична, но основното тук са не толкова парите, колкото изпълнението на отдавна разработен план за намаляване на населението на света.

На 26 септември 2009 г. обаче в световната мрежа се появи видео съобщение от испанската монахиня Тереза ​​Форкадес. В него лекар, доктор по медицина, изразяващ гледната точка на много лекари, цитира научни факти и необичайни събития, които са се случили през последните няколко месеца и са свързани с вируса A / H1N1,  прави изводи, които ни карат да  погледнем настоящата световна ситуация с пандемията,  с нова гледна точка.

За всеки цитиран факт или събитие Тереза ​​се позовава на официални източници както на престижни научни общности, така и на международни организации, където всички факти и събития, които тя цитира, могат да бъдат проверени двойно.

I. Факти

Факт 1. Оказа се, че вирусът A / H1N1 изобщо не е нов, учените го познават от 70 години и проявите му са регистрирани два пъти през 20 век.

Факт 2. Истинският вирус има незначителна смъртност. От 17 април 2009 г., когато са регистрирани първите случаи на инфекция с новия пандемичен вирус, до 15 септември в Европа има 137 смъртни случая. За сравнение: смъртността от сезонен сезонен грип варира от 40 хиляди до 220 хиляди случая годишно в световен мащаб.

-следва-

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: powersport
Категория: Спорт
Прочетен: 126121
Постинги: 106
Коментари: 20
Гласове: 223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930